Acasa
Tarife
Cursuri engleza
Despre Noi
Portofoliu
Contact
Emigrare In Canada


Birou Traduceri

Official Advisory SRL


Agentie imobiliara

apartamentdevanzare.ro


Interpret
Cursuri pentru examenele IELTS

Examenul IELTS (International English Language Testing System) este prima alegere a unui test de limba engleza pentru cine doreste sa beneficieze de oportunitati peste tot in lume. Este cerut pentru imigrare in Australia, Noua Zeelanda si Canada si acceptat de cele mai multe institutii academice si de angajatori din Europa si Statele Unite, si este utilizat pentru recrutare, promovare si selectare pentru cursuri de instruire. IELTS este administrat in comun de British Council, Universitatea Cambridge si IELTS Australia.

IELTS este disponibil in doua formate: Academic si General. Examenele IELTS se sustin la Consiliul Britanic.

IELTS Academic evalueaza capacitatea candidatului de a studia sau de a urma programe de instruire in limba engleza la nivel pre si post universitar.

IELTS General pune accentul pe abilitati generale de supravietuire intr-un larg context social si educational. Acest format este potrivit pentru candidatii care pleaca in tari in care se vorbeste engleza pentru a-si incheia educatia gimnaziala, pentru a munci sau a urma programe de instruire preuniversitara.

Examenele IELTS cuprind probe de listening, speaking, reading si writing.

Toti candidatii sustin aceleasi probe la listening si speaking. La reading si writing se alege intre formatele Academic sau General.


Cursuri pentru examenele TOEFL

Examenele TOEFL (Test of English as a Foreign Language) evalueaza cunoasterea limbii engleze de catre persoane care au alta limba limba materna.

Examenele TOEFL sunt recunoscute de peste 4500 de institutii (universitati, scoli, agentii, organizatii felurite si angajatori) din 80 de tari de pe toate continentele si in mod deosebit in Statele Unite al Americii.

Sunt folositoare pentru inscrierea la institutii de invatamant, cursuri postliceale, pre si post universitare, pentru angajare si promovare. Rezultatul fiind exprimat printr-un punctaj, fiecare institutie care solicita testul isi stabileste propriul punctaj optim.

TOEFL, administrat de Serviciul pentru Testari Educationale (ETS), este organizat la nivel international printr-o retea computerizata si se sustine cu precadere la calculator. In zonele unde accesul la calculator este socotit dificil, testul are si un format scris (paper-based).

Examenul TOEFL se susine la IREX-PROMETRIC Romania.

Testul administrat prin calculator (computer-based) cuprinde probele:

- Listening: apreciaza intelegerea limbii engleze americane

- Structure: apreciaza intelegerea limbii engleze standard scrise

- Reading: apreciaza capacitatea de a citi si intelege texte de nivel universitar

- Writing: apreciaza capacitatea de a redacta un text in engleza pe o tema data.

Punctajul prezinta atat scorul pe probe cat si cel final.